Espanyol

Óscar Melendo: "Estar amb els jugadors del primer equip és el màxim per a mi"

El jove jugador del planter blanc-i-blau, de només 19 anys, confessa en declaracions a EspanyolTV la seva "enorme il·lusió" per haver debutat a Primera Divisió a Vitòria i revela que la convocatòria de Quique Sánchez Flores el va agafar per sorpresa

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Óscar Melendo, que va debutar a Primera divisió la jornada passada contra l'Alabès a Vitòria després de 14 anys al club blanc-i-blau, ha reconegut que la convocatòria de Quique Sánchez Flores el va agafar per sorpresa. "No m'esperava entrar en la convocatòria i per això no tenia ni el xandall preparat. Vaig haver de trucar al meu pare perquè me'l portés", ha confessat en declaracions a EspanyolTV.

El jugador del planter, de només 19 anys, ha revelat la seva "enorme il·lusió" per l'estrena "amb aquest gran club". La seva història és un relat d'esforç i constància: "El primer dia que vaig trepitjar l'escola de futbol vaig gaudir molt. Vaig tenir la sort que em van cridar del prebenjamí i aquí va començar tot".

Melendo ha recordat que, al principi, va ser rebutjat pel seu físic per alguns equips. "Al Sant Gabriel (club de Sant Adrià de Besòs) no em van agafar per l'estatura", ha explicat. Es va convertir en el primer futbolista procedent de l'Escola de Futbol de l'Espanyol que debuta a la màxima categoria.

Melendo ha destacat el suport dels dos altres dos del planter que han debutat aquesta temporada, Aarón i Marc Roca. "Són molt bons futbolistes i m'han ajudat moltes vegades. Diumenge contra l'Alabès, Aarón em va transmetre molta tranquil·litat", ha comentat. "Estar amb els jugadors del primer equip és un èxit. És el màxim per a mi", ha explicat Melendo, que confia a seguir molts anys i ha apuntat que l'il·lusionaria, en el futur, "ser el capità de l'Espanyol, tant de bo".

Per últim, Melendo assegura que els seus familiars estan "molt orgullosos" d'ell, "molt contents" pel treball fet durant aquests 14 anys. El migcampista té molt present el consell més repetit pel seu entorn: "Em diuen que sigui humil".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut