Óscar Melendo lluitant una pilota en el partit del seu debut (EFE)
Espanyol

El debut d'Óscar Melendo amb l'Espanyol demostra la confiança de Quique en el planter

Amb el debut del migcampista contra l'Alabès, ja són tres jugadors aquesta temporada que s'han estrenat amb el primer equip provinents del filial: Melendo, Marc Roca i Aarón Martín

Marc BéjarActualitzat

La victòria de l'Espanyol a Mendizorrotza ha deixat una altra bona notícia més enllà dels tres punts aconseguits contra l'Alabès. Quique Sánchez Flores ha fet debutar en partit oficial Óscar Melendo, futbolista del planter que ja havia tingut minuts en la Supercopa de Catalunya.

El tècnic blanc-i-blau ha donat l'oportunitat al jove de 19 anys amb el 0-0 al marcador i en un moment de màxima exigència. Una prova més de la confiança de Sánchez Flores en el planter. L'entrenador espanyolista s'ha mostrat orgullós de la seva actuació en el partit, explicant que "aquí no mirem el carnet d'identitat i és una benedicció per a nosaltres", ha sentenciat sobre el futbolista. Amb Melendo, ja són tres els jugadors que han debutat aquesta temporada amb la samarreta de l'Espanyol a Primera Divisió, després de Marc Roca i Aarón Martín.

La fe en el filial blanc-i-blau està trobant resposta en els resultats de l'equip. Amb la victòria d'aquest diumenge a Vitòria, l'Espanyol s'ha col·locat com el tercer millor visitant de la Lliga, només superat pel Reial Madrid i el Barça. El conjunt de Sánchez Flores acumula tres triomfs i dos empats a domicili, que, sumat als quatre punts a Cornellà-el Prat, el deixen a la zona tranquil·la de la classificació amb 15 punts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut