Neymar celebra un gol davant la Roma aquest agost, al Gamper (Reuters)
Neymar celebra un gol davant la Roma aquest agost, al Gamper (Reuters)
Barça

Neymar arriba als 100 partits oficials com a jugador del FC Barcelona

Neymar da Silva ingressa davant el Sevilla en el club dels jugadors que han disputat 100 partits oficials amb el FC Barcelona, amb uns bons números que expliquen la seva importància a l'equip

Actualitzat

Davant el Sevilla el brasiler Neymar da Silva Santos Júnior arriba als 100 partits oficials com a jugador blaugrana. En tres temporades al FC Barcelona el davanter ha fet 58 gols i el club ha guanyat un 75% dels partits en què el jugador ha participat.

Neymar va arribar a Barcelona l'estiu del 2013, en una operació que en aquests moments es troba sota judici en els tribunals espanyols i brasilers arran del pagament dels impostos que va generar. Va debutar la primera jornada de Lliga de la temporada 2013-2014, en la golejada del Barça al Llevant per 7 a 0. Curiosament, el brasiler es va quedar sense marcar aquell dia.

Aquella primera temporada com a blaugrana, la de la seva adaptació al club sota la direcció del Tata Martino a la banqueta, el davanter va participar en 26 partits de Lliga, 10 de Lliga de Campions, 3 de Copa i 2 de la Supercopa d'Espanya, únic títol de l'exercici. Neymar va aconseguir 15 gols en aquests 41 enfrontaments.

La seva segona campanya, la primera de Luis Enrique com a entrenador del FC Barcelona, un Neymar plenament adaptat va millorar molt el seu rendiment golejador. En 51 partits disputats (33 de Lliga, 12 de Lliga de Campions i 6 de Copa) va arribar als 39 gols. Des de començament d'aquesta temporada el davanter ha jugat 6 partits de Lliga, 2 de Lliga de Campions, 2 de la Supercopa d'Espanya i 2 de la Supercopa d'Europa, i ha fet 4 gols, tots a la Lliga espanyola.

Com a blaugrana, el brasiler ha guanyat fins ara 5 títols, la Supercopa d'Espanya del seu primer any, el triplet en el primer curs de Luis Enrique a la banqueta del club i la Supercopa d'Europa d'aquest estiu. Dels 100 partits oficials de Neymar, el Barça n'ha guanyat 75, n'ha empatat 10 i n'ha perdut 15.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut