Barça

Bartomeu passa a tenir la condició d'acusat per presumpte delicte fiscal en el "cas Neymar"

El jutge instructor de Barcelona que porta el cas ha donat per bona la investigació que es va fer a l'Audiència Nacional de Madrid i ha donat l'ordre d'obertura de judici oral, segons ha avançat el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio

Actualitzat

Segons ha avançat el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, és més a prop de seure al banc dels acusats pel "cas Neymar". El jutge instructor de Barcelona que porta el cas ha donat per bona la investigació que es va fer a l'Audiència Nacional de Madrid i ha donat l'ordre d'obertura de judici oral.

Bartomeu, que mai ha deixat d'estar imputat, passa des d'avui a ser acusat per un presumpte delicte fiscal en el fitxatge del jugador brasiler pel Barça. En la mateixa situació judicial està l'expresident Sandro Rosell i el mateix club blaugrana. Ara, el jutge ha donat un termini de vint dies a la defensa per presentar un escrit d'al·legacions abans de decidir la data definitiva del judici.

La versió de l'advocat de Bartomeu

Segons l'advocat de Bartomeu i nou assessor legal del club, Jose Ángel González Franco, el que ha passat avui és un tràmit que havia d'abordar el jutge instructor perquè la causa ja havia arribat a Barcelona més o menys en aquest punt. Per tant, fins que l'Audiència de Barcelona no es pronuncïi sobre els recursos presentats per la defensa, no hi ha cap novetat. De moment, no hi haurà judici fins que l'Audiència digui si accepta el recurs presentat per la defensa de Bartomeu i, segons la versió de l'advocat, s'està en el mateix punt que fins ara.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut