Atletisme

Nacho Cáceres i Marta Galimany s'imposen en la cinquena edició de la Cursa DIR Guàrdia Urbana

La carrera, disputada sobre un recorregut de 10 quilòmetres per l'avinguda Diagonal de Barcelona, entre el Palau Reial de Pedralbes i el passeig García Faria, ha aconseguit un nou rècord de participació, amb 10.000 corredors

Actualitzat

L'atleta barceloní Nacho Cáceres, amb un registre de 31 minuts i 16 segons, i l'atleta vallesana Marta Galimany, amb 33.53 –nou rècord de la prova–, s'han imposat aquest diumenge al matí en la cinquena edició de la Cursa DIR Guàrdia Urbana. La carrera, disputada sobre un recorregut de 10 quilòmetres per l'avinguda Diagonal de Barcelona, entre el Palau Reial de Pedralbes i el passeig García Faria, ha aconseguit un nou rècord de participació, amb 10.000 corredors.  

Nacho Cáceres, un veterà maratonià de 40 anys, olímpic a Londres 2012, ha fet valer la seva experiència per superar el sabadellenc Carles Montllor en la prova de 10 quilòmetres, després de mantenir un dur pols entre tots dos en tot el recorregut. Només l'arrencada final de Cáceres, vencedor amb 31.16, ha deixat enrere el seu rival, que ha estat segon a set segons del guanyador. El tercer lloc del podi ha estat per al jove manresà de 19 anys Albert Baronet, subcampió de Catalunya universitari, amb 31.49.

La blaugrana Marta Galimany, de 31 anys, ha donat tot un recital en categoria femenina i ha establert un nou rècord de la prova, després d'imposar-se amb un registre de 33.53. Ha superat en gairebé quatre minuts la colomenca Montserrat Carazo (UCA), segona, amb 37.46. La tercera plaça ha estat per a la barcelonina Yolanda Riera amb 38.27.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut