Bàsquet

Mario Hezonja anota el triple de la victòria en el seu primer partit de la Lliga d'Estiu d'Orlando

Mario Hezonja vol demostrar des del primer moment als Orlando Magic que no es van equivocar escollint-lo amb el número 5 en l'últim "draft" de l'NBA. En el seu primer partit a la Lliga d'estiu, l'aler ha sentenciat amb un triple

Actualitzat

Mario Hezonja ja ha debutat amb els Orlando Magic, tot i que no en partit oficial de l'NBA. I l'aler ja ha estat decisiu. En el seu primer partit a la Lliga d'estiu d'Orlando, l'exblaugrana ha anotat el triple que li ha donat el triomf als seus contra Los Angeles Clippers a 11 segons del final de la pròrroga. Un avís per a l'aler titular del seu equip (un Tobias Harris que renovarà per quatre temporades més a canvi de 64 milions de dòlars) que la competència serà dura.

En aquesta cita no hi ha els millors jugadors de l'NBA sinó els més joves, molts acabats d'arribar, i els jugadors que busquen aconseguir un contracte. Hezonja ha aprofitat els 24 minuts que ha estat en joc per anotar 12 punts (2 de 5 en triples, 1 de 3 en llançaments de dos i 4 de 6 en els tirs lliures), capturar 2 rebots i recuperar 2 pilotes. El millor ha estat el seu company Aaron Gordon. El número 4 del "draft" del 2014 ha aconseguit 22 punts i 18 rebots.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut