Bàsquet

Mario Hezonja valora positivament el seu pas pel Barça en la seva presentació com a jugador dels Orlando Magic

El jugador croat s'ha mostrat molt content de tenir l'oportunitat de debutar a la millor lliga del món amb només 20 anys i ha reconegut que les tres temporades al Barça l'han ajudat molt per progressar en la seva carrera

David CarballoActualitzat

Mario Henzoja ha estat presentat aquest dijous de forma oficial com a nou jugador dels Orlando Magic, que el van escollir en el número 5 de l'últim "draft" de l'NBA.  El jugador croat, que lluirà el dorsal 23 amb la samarreta del seu nou equip, s'ha mostrat molt content de tenir l'oportunitat de debutar a la millor lliga del món amb només 20 anys i ha reconegut que les tres temporades al Barça l'han ajudat molt per progressar en la seva carrera.

"Crec que els Estats Units són com el cel, el millor de tot. Estic molt content de poder estar aquí", ha assegurat Hezonja en la roda de premsa oficial on ha estat acompanyat per Tyler Harvey, l'altre "rookie" de la franquícia de Florida.

Els Orlando Magic han anunciat que Hezonja disputarà un parell de partits a una de les lligues d'estiu de l'NBA abans de posar-se a les ordres del seu nou entrenador, Scott Skiles.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut