MotoGP

Lorenzo és el més ràpid en els últims lliures al GP dels EUA de MotoGP

Jorge Lorenzo i Casey Stoner són els pilots més ben posicionats per fer-se amb la "pole" del GP dels EUA de MotoGP després de veure el seu rendiment en el conjunt d'entrenaments lliures a Laguna Seca. El mallorquí ha estat el més ràpid en l'última sessió però l'australià conserva el millor temps en el global de les tandes. Dani Pedrosa, per la seva banda, ha acabat tercer, seguit de Dovizioso i Spies. Valentino Rossi, amb problemes en l'exigent traçat nord-americà, no ha pogut passar del cinquè lloc.

Actualitzat
Malgrat signar el millor temps de la sessió, Jorge Lorenzo ha acabat molt enfadat. El mallorquí ha tingut problemes amb el pneumàtic posterior de la seva Yamaha, i això sembla que no li ha agradat gens ni mica. L'exigent pilot balear sap que té bon ritme de carrera però és conscient que la Ducati de Stoner és una seriosa amenaça de cara al gran premi dels EUA de MotoGP.

Lorenzo, que de moment ha guanyat cinc curses de les nou disputades fins ara, no vol sorpreses i sap que l'australià, molt competitiu a Laguna Seca, conserva el millor registre de tot el cap de setmana. D'entre tots dos sortirà -com a mínim així ho sembla- el guanyador de la "pole". Dani Pedrosa, que arriba als EUA com a guanyador d'Alemanya, ha acabat la sessió en tercer lloc però un punt per sota del mallorquí i l'australià. Dovizioso és quart i Spies, cinquè. Valentino Rossi, en canvi, no acaba de trobar els reglatges més encertats i està tenint problemes per lluitar amb els millors. Aleix Espargaró ha tancat l'entrenament amb el desè millor registre.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut