Motociclisme

Pedrosa buscarà repetir victòria a Laguna Seca en un circuit que no és gaire favorable a Lorenzo

A les onze de la nit es disputaran els primers entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units de motociclisme, on només es disputa la categoria de Moto GP, en el circuit de Laguna Seca. Jorge Lorenzo arriba com a líder de la classificació del Mundial però Dani Pedrosa mirarà de repetir el triomf de l'any passat al circuit de Laguna Seca per retallar distàncies a la classificació. El pilot de Castellar confia volar sobre la seva Honda. Valentino Rossi també sap què és guanyar en aquest circuit, cosa que no pot dir Jorge Lorenzo, que ha caigut dues vegades. El mallorquí sap que no sempre es pot guanyar i ja pensa en el Mundial.

Actualitzat
Vertigen a més de 150 quilòmetres per hora al revolt del "corkscrew", el famós llevataps o tirabuixó que ha fet famós el circuit de Laguna Seca, la pista més curta del campionat de MotoGP, però força ràpida i tècnica. Fa dos anys Valentino Rossi va augmentar la llegenda d'aquest revolt amb l'avançament sobre Casey Stoner. I l'australià li va tornar la jugada la setmana passada a Sachsenring, on va apartar del podi l'italià el dia del seu retorn.

A partir d'aquesta nit torna aquesta lluita, i també la de Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo. El català hi va guanyar el 2009, i Lorenzo, tot i acabar al podi, va caure en els entrenaments i també a la carrera de fa dos anys. És una pista que se li resisteix.

Abans de prendre contacte amb la pista, els dos pilots encara van tenir temps per esbargir-se una mica. El d'Honda va volar als estudis de Hollywood i va fer surf a les platjes californianes. Lorenzo, en companya dels nord-americans Edwards i Spies, va regalar un casc a l'estrella televisiva Jay Leno. Spies ja es postula com el company de Lorenzo a Yamaha la temporada que ve, mentre que el lloc que deixa lliure a Yamaha Tec3 Spies el podria ocupar l'italià Andrea Dovizioso després de confirmar-se el fitxatge de Stoner per Honda, on formarà parella amb Pedrosa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut