Espanyol

L'Espanyol tanca el curs amb una decebedora derrota davant del Sevilla per 2-3

L'Espanyol tanca el curs havent protagonitzat un últim tram de Lliga realment lamentable. L'equip de Mauricio Pochettino s'ha acomiadat de Cornellà-el Prat perdent enfront el Sevilla per 2-3 en el darrer partit de la temporada i posa punt final de la pitjor manera possible a una campanya en la qual s'havien dipositat moltes esperances. Negredo i Kanouté han avançat els andalusos a la primera meitat tot i que Osvaldo ha escurçat diferències a la represa. Negredo de nou, però, ha sentenciat mentre que Verdú només ha pogut fer afegir emoció als darrers minuts el dia que Iván de la Peña s'ha retirat del futbol en actiu.

Actualitzat
Sis punts dels últims 30. Aquest és el balanç de l'Espanyol en el moment decisiu de la temporada. L'equip blanc-i-blau hi arribava disposat a aconseguir la desitjada classificació per a la Lliga Europa i ha acabat la Lliga a nou punts de les posicions de privilegi. 

La trajectòria dels periquitos en aquest tram ha estat decebedora i així s'ha constatat en el partit que tancava el curs. L'Espanyol no ha pogut regalar un triomf a Cornellà-el Prat perquè ha caigut enfront el Sevilla per 2-3. Els de Pochettino han vist com el duel se'ls posava molt costa amunt quan Negredo i Kanouté deixaven el Sevilla amb un còmode avantatge en arribar al descans. En el 54, Osvaldo ha donat emoció a l'enfrontament anotant l'1-2 però poc després Negredo, amb un autèntic golàs, deixava el partit sentenciat. Verdú ha tornat a donar ànims als locals en el 72 però l'Espanyol no ha estat capaç d'aconseguir un empat que hauria estat millor per acomiadar la carrera d'Iván de la Peña.

Lo Pelat ha jugat els darrers minuts del partit i ha rebut un sincer i emotiu homenatge tant de companys com de rivals i aficionats. Cornellà-el Prat ha agraït al càntabre els bons anys de futbol dedicats a la família blanc-i-blava. I ni la derrota d'aquest dissabte ha pogut tacar el comiat d'uns dels grans cracs de la història espanyolista. El jugador cantàbric va saltar per última vegada al terreny de joc després d'haver anunciat la seva retirada com a jugador professional. De la Peña va rebre l'homenatge de l'afició blanc-i-blava, que va inundar l'estadi de Cornellà-el Prat de pancartes i càntics d'agraïment. Visiblement emocionat, De la Peña va deixar el camp acompanyat dels seus fills.

Amb aquesta victòria, el Sevilla acaba la Lliga en sisena posició i no haurà de jugar la prèvia de la Lliga Europa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut