Espanyol

L'Espanyol marxa cap a Peralada, on fins al 27 de juliol farà l'"stage" de pretemporada

L'Espanyol ha marxat aquest matí cap a Peralada, on fins al 27 de juliol farà l'"stage" de pretemporada. Abans de marxar, l'equip ha fet una sessió d'entrenament en què s'ha treballat la força física i la resistència, dues facetes importants de cara a afrontar una temporada llarga.

Actualitzat
L'Espanyol ha marxat aquest matí cap a Peralada, on fins al 27 de juliol farà l'"stage" de pretemporada. Abans de marxar, l'equip ha fet una sessió d'entrenament en què s'ha treballat la força física i la resistència, dues facetes importants de cara a afrontar una temporada llarga. Uche ha tingut un xoc amb Galán i té una contusió lleu, mentre que Thievy s'entrena al marge del grup perquè ha de recuperar to muscular.

Mauricio Pochettino s'ha endut un total de 24 jugadors, 18 del primer equip i 6 del filial. Les tres novetats són els fitxatges Tejera i Colotto i el repescat Dani Nieto, que estava cedit al Girona.

Abans de marxar a Peralada, el tècnic argentí s'ha fet unes fotografies amb tres esportistes que estan a punt de marxar als Jocs de Londres: Kiko Hervàs, David Alegre i Litus Ballbé.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut