Espanyol

Últimes sessions de l'Espanyol abans de l'"stage" a Peralada

L'Espanyol enllesteix els últims entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià abans de començar l'"stage" de Peralada, on s'estaran fins al 27 de juliol. En ple moviment de despatxos, un dels que es desplaçarà amb el primer equip és Jordi Amat, encara que el seu futur és incert.

Actualitzat
L'Espanyol enllesteix els últims entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià abans de començar l'"stage" de Peralada, on s'estaran fins al 27 de juliol. En ple moviment de despatxos, un dels que es desplaçarà amb el primer equip és Jordi Amat, encara que el seu futur és incert. Amat és un dels clars candidats a ser cedit probablement a un equip de Segona i, en el seu moment, el Barça va mostrar interès a incorporar-lo al filial, però el central ni s'ho planteja.

En roda de premsa, el defensa espanyolista ha afirmat haver tornat de les vacances disposat a demostrar durant la pretemporada que el seu lloc és a Cornellà. Respecte als rumors sobre la seva cessió, Amat ha declarat que "no m'han desestabilitzat, ni molt menys. Torno amb moltes ganes de treballar dur per demostrar que tinc un lloc aquí. És en l'únic que penso en aquests moments. I si algun dia em toca marxar, em quedaré amb totes les coses positives que he fet aquí durant tot aquest temps".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut