Els jugadors argentins celebren el gol de la victòria de Biglia (EFE)
Futbol internacional

L'Argentina de Gerardo Martino agafa aire amb una victòria per la mínima a Colòmbia (0-1)

El jugador de la Lazio Lucas Biglia ha fet l'únic gol del partit en el minut 19; el blaugrana Javier Mascherano ha vist una targeta groga que l'obliga a perdre's, per sanció, el pròxim duel de classificació per al mundial

Actualitzat

L'Argentina del Tata Martino ha sumat la primera victòria en quatre jornades en la fase de classificació pel Mundia del 2018 a Rússia. L'albiceleste, encara sense el lesionat Leo Messi, ha sumat un triomf per la mínima contra Colòmbia en un partit disputat a la localitat de Barranquilla. L'únic gol del partit l'ha fet el jugador de la Lazio Lucas Biglia en el minut 19 de la primera meitat després d'una bona centrada d'Ezequiel Lavezzi, davanter del PSG que sona amb força com a reforç del Barça en el pròxim mercat d'hivern.

El blaugrana Javier Mascherano, que ha disputat el matx sencer, ha vist una targeta groga i es perdrà per sanció el pròxim compromís de la selecció argentina contra BolíviaAmb aquest treballat triomf, l'Argentina suma cinc punts després de quatre jornades, encara lluny de l'Equador, líder indiscutible amb 12 punts després de superar Veneçuela a domicili per 1 a 3 amb un gol de l'espanyolista Felipe Caicedo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut