Barça

L'absència dels internacionals fa que el primer entrenament del Barça de la setmana es faci en família

Com cada vegada quan hi ha partits de seleccions, els entrenaments d'una bona part dels equips de Primera es fan en família. En el cas del Barça això va ser evident. Pep Guardiola tenia només cinc homes del primer equip a la seva disposició. Hi faltava també Bojan Krkic, que va haver de viatjar a Madrid per assistir a un acte de la Federació Espanyola de Futbol. Davant d'això, els jugadors van fer un entrenament conjunt amb els joves del filial. No serà fins a mitjans de la setmana vinent que Guardiola podrà començar amb els internacionals a preparar el partit de Lliga contra el València.

Actualitzat
Els porters Víctor Valdés i José Manuel Pinto, el defensa Maxwell i els davanters Jeffren i Pedro van ser els únics jugadors del primer equip amb qui va poder comptar Pep Guardiola, que va recórrer al conjunt que entrena Luis Enrique per poder completar l'entrenament.

De la seva banda, els centrals lesionats Dmitro Txigrinski i Gabriel Milito prossegueixen amb la seva feina de recuperació, mentre que el davanter Bojan Krkic es va desplaçar a Madrid amb motiu de la commemoració del centenari de la Federació Espanyola de Futbol, que va convidar tots els internacionals del passat i el present.

El convidat d'ahir a la ciutat esportiva del Barça va ser el Celta de Vigo d'Eusebio Sacristán, exjugador i entrenador del Barcelona, que prepara a les instal·lacions blaugranes el partit de Copa del Rei davant del Girona.

Pedro creu que ha de millorar

Pedro Rodríguez, que ha protagonitzat una arrencada de temporada golejant en totes les competicions oficials, va assegurar que té "més confiança" perquè Guardiola li està donant "més oportunitats" i que a més en la seva segona temporada amb el primer equip està "més integrat" al vestidor.

"Tinc més confiança per les oportunitats que m'està donant l'entrenador, amb més minuts, i també estic més integrat amb la resta de companys", va remarcar el tinerfeny en recordar que la temporada passada va haver de compaginar entrenaments i partits entre el primer equip i el filial.

El jugador va reconèixer que malgrat el seu golàs decisiu davant l'Almeria va fallar "moltes passades " i que ha de corregir encara moltes coses, com la seva posició al camp "tàcticament" i "la pèrdua de pilotes".

"He de millorar diversos aspectes, encarar més al rival, posar millors centres amb les dues cames. Intento millorar-ho dia a dia en els entrenaments", va declarar Pedro, que es va mostrar confiat a aconseguir un lloc a l'onze titular "aprofitant al màxim les oportunitats", malgrat disputar-se'l a una estrella consagrada com Thierry Henry, de qui va dir que és "un jugador molt important".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut