Barça

El Barça, líder en solitari de Primera després d'una estrena de curs perfecta

El Barça és líder en solitari de la Primera Divisió. Els blaugranes estan fent una estrena de curs perfecta, i amb sis victòries consecutives en sis jornades han igualat el millor inici de Lliga de la història. Els de Guardiola semblen no tenir sostre i van cap a un nou rècord. Treuen tres punts al Madrid i el Sevilla i són l'equip menys golejat, amb tres gols. Ara la Lliga queda aturada pels compromisos de les seleccions. Guardiola pot afegir al Barça 2009 un registre més per a la història, si en la pròxima jornada guanya a Mestalla, contra el València. Mai abans el Barça ha estat capaç de guanyar els 7 partits inicials del campionat.

Actualitzat
El llistó va quedar molt i molt amunt. Igualar la temporada passada, la temporada de l'històric triplet, és un repte que el mateix Guardiola veu impossible. El tècnic és prudent, però aquest equip continua encaminat a seguir batent rècords. L'inici d'aquesta temporada ha superat l'anterior. D'entrada, dos títols, la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa. I a la Lliga els blaugranes han sumat sis victòries en les sis primeres jornades i han igualat el millor començament de la seva història.

En totes les competicions, han disputat onze partits oficials, amb deu victòries i un sol empat, al camp de l'Inter. També és espectacular el balanç de gols: 25 a favor i només 4 en contra. Els adversaris no troben la manera de frenar aquest súper-Barça.

Pedro, l'home gol

Pedro és l'únic jugador del Barça que ha marcat en totes les competicions. Gol a la Supercopa espanyola, al camp de l'Athlètic de Bilbao. Gol a la Supercopa europea, contra el Xakhtar Donetsk (el gol de la victòria). Gol a la Champions, dimarts contra el Dínamo de Kíev. I gol a la lliga, contra l'Almeria.

Pedro té un repte per endavant: marcar també a la Copa i al Mundial de clubs, per passar a la història. Al vestidor hi ha de tot excepte sorpresa quan parlen de Pedro i del seu paper a l'equip. Això és el que diu el capità Carles Puyol. Només Messi i Ibrahimovic han fet més gols que Pedro, que en suma quatre, tots importants i algun més que decisiu. És el tercer golejador de l'equip. Guardiola va confiar en ell des del primer moment i això, segons Xavi, ha estat clau en la seva progressió.

L'equip blaugrana no tornarà a la feina fins dimarts, molt minvat d'efectius per l'absència dels internacionals. Guardiola només podrà comptar amb sis integrants del primer equip, dos d'ells Milito i Txigrinski, lesionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut