Bàsquet

L'NBA comença amb victòries dels Golden State Warriors i Boston Celtics

Els Warriors, després de rebre els anells de campions, s'han imposat als Oklahoma City Thunder (108-100), mentre que els Celtics s'han desfet dels Sixers (105-87)

Actualitzat

L'NBA 2018-19 ha alçat el teló homenatjant els campions de la temporada anterior, com és tradició. Els Golden State Warriors han rebut els anells i la bandera de campions abans de jugar contra els Oklahoma City Thunder, que per poc els aigualeixen la festa.

En un partit molt renyit, els Warriors s'han acabat imposant (108-100) gràcies a la solvència anotadora de Stephen Curry (32 punts, a més de 8 rebots i 9 assistències), i de Kevin Durant (27 punts).

Els Celtics comencen fort

L'NBA, de fet, ha començat a l'Est, on els Boston Celtics i els Philadelphia Sixers han obert el ball. Els Celtics no han tingut rival (105-87) tot i el poc encert de Kyrie Irving (7 punts i 2 tirs de camp encertats de 14). Jayson Tatum (23 punts) i Marcus Morris (16 punts en 21 minuts) han marcat la diferència. Cal destacar el retorn a les pistes de Gordon Hayward, que, després d'un any de baixa per lesió, ha aportat 10 punts en la seva tornada. Joel Embiid (23 punts i 10 rebots) i Ben Simmons (19 punts i 15 rebots) han aguantat el tipus per a uns Sixers que han perdut gas als instants finals.

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut