Espanyol

La junta directiva de l'Espanyol es reuneix avui per decidir si canvien la gespa de l'estadi de Cornellà-el Prat

El primer partit oficial a Cornellà-el Prat va servir per comprovar que la gespa no es troba en el millor estat. La superfície del terreny de joc va ser un maldecap per als jugadors de tots dos equips, que se'n van queixar obertament al final del partit. La calor del mes d'agost hi va fer créixer un fong que n'ha deteriorat l'estat. És per això que el club ha convocat una reunió avui amb els responsables de la instal·lació de la gespa, en què es buscarà una solució urgent a aquest problema, com ara replantar-la. El problema més gran és que només tenen deu dies per trobar-hi alguna solució i, per si això fos poc, l'Espanyol juga dos partits seguits a casa.

Actualitzat
L'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, ja ha dit que confia que se solucioni el problema.

Abans de l'inici del partit entre l'Espanyol i el Madrid ja es va veure que la gespa no estava en les millors condicions. Malgrat les atencions realitzades, les altes temperatures del mes d'agost -el terreny de joc ha hagut de suportar unes pujades amb límits extrems de 45 graus centígrads- han perjudicat l'arrelament de la gespa.

Aquestes temperatures han afavorit l'aparició d'un fong, que ha estat el principal responsable dels danys causats a la gespa. Les incessants pluges de l'hivern passat van obligar a plantar la gespa una mica més tard del que s'havia previst.

Quan va arribar la inauguració, el problema es va agreujar, ja que durant tres dies unes 350 persones van estar trepitjant la gespa en els assajos i la cerimònia posterior. Durant la setmana, s'han col·locat nombrosos ventiladors a l'estadi i s'ha creat una il·luminació artificial per intentar recuperar la gespa. A més, s'han duplicat els quilos d'adob, de sorra i de llavors.

L'equip, per evitar perjudicar més la gespa, només es va entrenar divendres a la nit a Cornellà-el Prat. Malgrat els esforços, el resultat final no va ser el desitjat i ara el club es veu obligat a buscar-hi una solució d'emergència.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut