Espanyol

L'Espanyol iguala el fluix començament de Lliga del primer any de Valverde

Feia tres temporades que l'Espanyol no començava la Lliga tan malament: 0 punts de 6 possibles, cap gol a favor i quatre en contra. Però tant la plantilla com el cos tècnic estan molt tranquils. Això només acaba de començar i, a més, les derrotes s'han produït a un camp difícil com és San Mamés (1-0) i davant dels galàctics del Reial Madrid (0-3). Mauricio Pochettino espera que, amb el pas de les jornades i el canvi de gespa de l'estadi, tot es veurà d'un altre color. Mauricio Pochettino, convidat estrella al programa "Hat Trick Espanyol" ha explicat que als seus homes els falta una mica d'acoblament.

Actualitzat
L'última vegada que l'Espanyol va començar la Lliga sense puntuar ni marcar en les dues primeres jornades va ser el 2006, l'any en què Ernesto Valverde va fer-se càrrec de l'equip. Llavors, els pericos van perdre 0-1 a Montjuïc contra el Nàstic i després van ser golejats pel Saragossa a la Romareda (3-0). Però a poc a poc van redreçar la situació, van acabar en una tranquil·la onzena posició i, a més, van disputar la final de la Copa de la UEFA contra el Sevilla.

És per això que de moment ningú es posa nerviós. Ha estat una pretemporada atípica, amb poc rodatge pel trasbals que va suposar la mort de Dani Jarque, i resten gairebé tots els punts en joc. El més important és anar de menys a més i no com la temporada passada, en què es van sumar els sis primers punts (contra el Valladolid i el Recreativo de Huelva), i després es va patir de valent per mantenir la categoria.

Sobre la derrota de dissabte contra el Reial Madrid, Mauricio Pochettino considera que "el resultat desmereix la feina i l'esforç de l'equip, que a la primera part havia fet mèrits per marcar". El tècnic argentí s'ha resignat a la qualitat de Kaká i Cristiano Ronaldo i s'ha mostrat confiat que es solucionarà el problema de la gespa: "M'han comentat que dilluns es replantarà. És important que estigui en bon estat."

Pochettino ja està treballant per preparar el partit de la tercera jornada de Lliga, que tindrà lloc al camp del Deportivo de la Corunya dissabte a les sis de la tarda.

Pochettino, al "Hat Trick Espanyol"

Mauricio Pochettino, l'entrenador de l'Espanyol, ha estat avui el convidat estrella del programa "Hat Trick Espanyol", del 33. L'argentí ha parlat de l'estat de la gespa de Cornellà-el Prat. També ha dit que, malgrat les dificultats que han tingut a la pretemporada, no creu que l'equip baixi el seu rendiment a les segones parts per una qüestió física. El tècnic ha explicat que als seus homes els falta una mica d'acoblament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut