Cristian Tello ha jugat aquesta temporada amb la Fiorentina
Futbol internacional

La Fiorentina no exercirà l'opció de compra per Cristian Tello

El jugador català, que encara té un any més de contracte amb el FC Barcelona, haurà de tornar a la disciplina del club blaugrana, però l'opció més probable és que acabi sent traspassat

Actualitzat

La Fiorentina ha decidit que no exercitarà l'opció de compra per Cristian Tello valorada en uns sis milions d'euros, segons ha pogut saber TV3. El jugador català, que encara té un any més de contracte amb el FC Barcelona, haurà de tornar a la disciplina del club blaugrana però l'opció més probable és que acabi sent traspassat.

Tello pot negociar un traspàs amb qualsevol altre club i fins i tot no és descartable que la Fiore presenti una oferta per una quantitat menor als sis milions d'euros que està estipulada en el contracte de cessió.

El Barça tenia una opció per bloquejar l'opció de compra de la Fiorentina però no ho farà perquè es tracta d'un futbolista que no entra en els plans de futur del club blaugrana. Aquesta temporada, Tello ha disputat un total de 37 partits a la Sèrie A i cinc de la Lliga Europa i ha marcat quatre gols entre totes dues competicions.

Anar al contingut