Espanyol

Kameni s'entrena amb normalitat i Nakamura continua al marge de l'equip

El porter de l'Espanyol, Carlos Kameni, que arrossegava una lleugera sobrecàrrega, s'ha entrenat amb total normalitat, mentre que el japonès Shunsuke Nakamura continua exercitant-se a menys ritme que la resta de companys. Kameni, que a l'inici de la setmana arrossegava una contractura que li impedia exercitar-se amb normalitat, avui s'ha entrenat amb intensitat a les ordres de l'entrenador de porters, Thomas N'Kono. El camerunès estarà en condicions de jugar aquest dissabte contra el Deportivo de la Corunya. De la seva banda, Nakamura continua entrenant-se en solitari.

Actualitzat
El migcampista japonès és seriós dubte amb vistes al partit d'aquest dissabte per unes molèsties al lligament lateral intern del turmell. Fins a última hora no sabrà si entra o no en la convocatòria.

L'única baixa segura és la d'Iván de la Peña. El cantàbric, que té una elongació al recte anterior de la cama dreta, es perdrà el partit a Riazor i és dubte per als dos següents compromisos a casa.

"Les coses s'estan fent bé"

El davanter de l'Espanyol Luis García ha assegurat que l'equip blanc-i-blau està fent un bon treball i ha afegit que malgrat no haver sumat cap punt en les dues primeres jornades, cal tenir "tranquil·litat". "Crec que no hi ha urgències. És veritat que ens agradaria haver sumat un punt, almenys, i crec que ho hem merescut. Cal tenir tranquil·litat. Les coses s'estan fent bé i hem de seguir així per sumar i guanyar partits", ha apuntat.

Luis García ha subratllat que Riazor és un bon escenari per començar a sumar i que l'Espanyol ha d'imposar el seu "criteri i forma de jugar" per aconseguir els tres punts. En aquest context, ha insistit que veu bé l'equip, encara que ha matisat que el millor moment està per arribar. "La desgràcia va fer que se'ns tallés la pretemporada en el moment més inoportú. El cent per cent de l'equip arribarà una mica més endavant", ha manifestat.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut