Espanyol

Shunsuke Nakamura, seriós dubte per al partit de dissabte al camp del Deportivo

Shunsuke Nakamura és seriós dubte amb vistes al partit d'aquest dissabte contra el Deportivo de la Corunya per culpa d'unes molèsties al lligament lateral intern del turmell esquerre. Nakamura, que no ha participat en les últimes dues sessions d'entrenament, evoluciona favorablement de la seva lesió encara que els serveis mèdics de l'Espanyol han decidit rebaixar-li una mica les càrregues de treball. El migcampista nipó va tornar tocat després dels compromisos amb la selecció. Dissabte va ser titular contra el Madrid, però va haver de ser substituït. Des de dilluns a la tarda, Nakamura s'entrena al marge dels seus companys.

Actualitzat
El dubte de Nakamura se suma a la baixa d'Iván de la Peña, que no podrà jugar contra el conjunt corunyès. El cantàbric, que té una elongació al recte anterior de la cama dreta, continua un pla específic de treball.

Canvi de gespa

L'Espanyol ha posat fil a l'agulla a l'estadi de Cornellà-el Prat. De la gespa que no ha funcionat, perquè estava afectada per un fong, ja no en queda res. El camp no té ara el millor color, però tot arribarà. Aquest dimecres al matí ha començat la segona fase de l'operatiu, que consisteix en la millora de la capa d'arrelament i l'aportació de productes nutritius per a la nova gespa.

Aquesta arribarà en 25 camions frigorífics procedents de les Landes, al sud-oest de França. El terreny de joc ha d'estar a punt per dimecres que ve, ja que els visita el Màlaga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut