Barça

Josep Maria Bartomeu pren possessió com a president del Barça en rebre els poders de la gestora

Ha estat un acte molt sobri amb la foto de família de la nova junta directiva

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha pres possessió aquest dilluns com a president del FC Barcelona, en traspassar-li els poders la junta gestora en un acte protocol·lari que s'ha dut a terme al Camp Nou. Ha estat un acte sobri, a la llotja d'honor de l'estadi.

Més tard, ha començat la sessió extraordinària de la comissió gestora amb la nova directiva per al traspàs de poders, i, posteriorment, la reunió del nou consell directiu blaugrana.

Josep Maria Bartomeu va guanyar les eleccions a la presidència dissabte passat en obtenir la majoria absoluta dels vots (54,63 %), gràcies als 25.823 vots que va reunir, dels 47.270 socis que van acudir a les urnes. Després d'ell, va quedar l'expresident Joan Laporta 15.515 (33,03 %), mentre que amb menors suports apareixen els altres dos candidats: Agustí Benedito (3.386, 7,16 %) i Toni Freixa (1.750, 3,70 %).

L'equip de treball de Bartomeu

Aquesta és la composició de la junta directiva del FC Barcelona, que presidirà Bartomeu fins al 30 de juny del 2021, a l'espera que es puguin afegir més membres: Jordi Mestre, Jordi Moix, Jordi Cardoner, Jordi Monés, Carles Vilarrubí, Silvio Elias, Javier Bordas, Manel Arroyo, Dídac Lee, Pau Vilanova, Susana Monje (ja van estar a la junta dimitida fa uns mesos), Emili Rousaud, Oriol Tomás, Maria Teixidor i Enrique Tombas (nous).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut