Futbol

Josep Guardiola replica les paraules de Miguel Cardenal, president del CSD, que l'acusa d'haver estat manipulat

L'entrenador del Bayern de Munic ha desmentit que la seva participació a la campanya "Guanyarem" sigui una manipulació, com va dir el president del CSD

Actualitzat

Josep Guardiola no ha volgut callar davant les paraules del president del Consell Superior d'Esports espanyol, Miguel Cardenal, que havia dit que l'entrenador del Bayern de Munic havia estat utilitzat, ja fos per voluntat pròpia o sense saber-ho, en un acte de manipulació en la campanya "Guanyarem" en suport de l'esport català.

L'exjugador i exentrenador del Barça ha dit que "em sembla que ni ell ni el partit al que representa (el Partit Popular) són els més indicats per parlar de manipulacions. No és necessari. Em van demanar un acte sobre l'esport català, de com serien les seleccions si tinguéssim un estat propi, i ho vaig fer amb total llibertat com ho he fet tota la meva vida".

Guardiola ha respost així, en unes declaracions al corresponsal del diari Ara, les paraules de Cardenal quan va dir que "el cas de Guardiola explica moltes coses de les que estan passant a Catalunya. És el cas d'una grandíssima manipulació". El president del CSD, després del descontent mostrat per alguns dels esportistes que van participar a la campanya, va demanar al tècnic que "s'adonés de la manipulació on l'han introduït i surti a defensar la llibertat dels seus companys esportistes que han estat utilitzats en contra de la seva voluntat i molts d'ells contra el seu pensament".

La resposta de l'entrenador del Bayern ha arribat un dia més tard. Guardiola ha recordat que els esportistes han d'aprendre a decidir ràpidament en la seva feina, i que "quan aprens decidir cada 5 minuts, aprens a no ser manipulat, sinó a prendre decisions perquè et convé. Potser Cardenal no sap de què va això. El que és evident és que segurament ha guanyat molts punts per continuar com a secretari d'Estat, perquè els seus estaran molt contents".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut