Bàsquet

Juan Carlos Navarro valora la temporada 2016-17 com "la pitjor des que estic al Barça" i aposta per començar de zero

El capità del FC Barcelona Lassa ha respost a unes suposades crítiques del seu extrenador, Georgios Bartzokas, ha reconegut que el curs passat va ser molt dolent i confia que la propera temporada sigui millor

Actualitzat

Juan Carlos Navarro ha volgut respondre aquest matí a les crítiques contra ell que suposadament el seu exentrenador Georgios Bartzokas hauria manifestat a Grècia, en què l'assenyalava com un dels problemes del FC Barcelona Lassa. L'escorta ha dit que "quan va sortir del Barça em va dir el contrari, i no he tingut cap problema amb ell. Ha estat una temporada dolenta per a tothom. No crec que l'únic responsable en sigui jo. Ell també hi té la seva part de culpa. No tota, però la seva part".

El blaugrana ha valorat el nou tècnic de l'equip, Sito Alonso, com "un entrenador que coneix molt bé la Lliga, molt treballador. Segur que ens anirà millor". Creu que serà important que "la gent nova que vingui, més els que ja hi som, fem ràpidament una pinya i anem tots pel mateix camí". Navarro es planteja el seu futur d'any en any, i vol "jugar l'any que ve, amb un nou rol, i molta més comunicació, i passar-m'ho bé", cosa que "fa molt de temps que no em passa". En aquest sentit, ha qualificat el curs passat com "la pitjor temporada des que estic al Barça".

En la seva visita a un campus per a joves a Andorra, el capità barcelonista ha explicat que aquest estiu jugarà amb la selecció espanyola, a més de superar el rècord d'internacionalitats de Juan Antonio San Epifanio, per posar-se a punt: "Porto 2 mesos sense jugar a alt nivell, entre tots hem pensat que anar a la selecció i començar amb un rol secundari em pot anar bé de cara a l'any vinent".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut