Guillem Vives marcant Tyrese Rice (EFE)
Guillem Vives marcant Tyrese Rice (EFE)
Bàsquet

El fitxatge de Guillem Vives pel FC Barcelona, descartat en expirar el termini per pagar una clàusula de rescissió reduïda

El Barça tenia fins a la mitjanit del 24 de juny per poder incorporar el base amb unes bones condicions econòmiques, però el termini ja ha expirat

Actualitzat

El fitxatge de Guillem Vives pel FC Barcelona sembla haver quedat totalment descartat després que aquesta passada mitjanit s'ha acabat el període en què el jugador podia quedar lliure pagant la seva clàusula de rescissió amb una important rebaixa.

La setmana passada, el València Basket, flamant campió de Lliga, va executar l'ampliació unilateral del contracte del base per una temporada més. Aquesta ampliació establia un període, que s'acabava a les 12 de la nit del 24 de juny, durant el qual la seva clàusula de rescissió era de només 300.000 euros. Un cop acabat el termini, aquesta clàusula s'hauria situat al voltant del milió i mig d'euros. Els valencians s'han assegurat la continuïtat de 4 de les seves peces importants: el mateix Vives, l'escorta Rafa Martínez, l'aler Fernando San Emeterio i el pivot Bojan Dubljevic.

El base format a la Penya ha estat negociant la seva incorporació al FC Barcelona aquesta passada setmana en unes converses contra rellotge que no han donat fruits per culpa d'uns problemes al turmell. El club blaugrana, que ja ha incorporat Thomas Heurtel en la posició de director de joc, no té clara la continuïtat en el nou projecte de Tyrese Rice, així que encara necessitaria fitxar un altre jugador en aquesta posició. I un dels principals candidats seria Shane Larkin, que ha completat una gran temporada al Baskonia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut