Jempy Drucker ha estat el més ràpid en l'esprint seguit de Selig i Arndt (EFE)
Ciclisme

Jempy Drucker s'imposa a l'esprint en la setzena etapa de la Vuelta i Nairo Quintana continua líder

El luxemburguès ha guanyat l'etapa entre Alcanyís i Peníscola a l'esprint, seguit dels alemanys Selig i Arndt. Aquesta ha estat una jornada de transició prèvia a la jornada de descans

Actualitzat

El ciclista de Luxemburg Jempy Drucker (BMC) ha guanyat la setzena etapa de la Vuelta disputada entre les localitats d'Alcanyís i Peníscola, amb 156 quilòmetres de recorregut. El colombià Nairo Quintana (Movistar) ha retingut el mallot vermell de líder. El ciclista de BMC s'ha imposat a l'esprint davant dels alemanys Rudiger Selig (Bora) i Niklas Arndt (Giant), amb un temps de 3 h 21 min 18 s.

Nairo Quintana ha aconseguit mantenir el maillot vermell amb 3.37 minuts d'avantatge sobre Chris Froome (Sky) i 3.57 respecte al també colombià Esteban Chaves (Orica).

La setzena ha estat una jornada de transició prèvia a la jornada de descans. Després de la jornada de relax, a la Vuelta li queden encara cinc etapes, dues amb final en alt, Castelló-Mas de la Costa (1a; dimecres) i Benidorm-Aitana (Especial; dissabte); una contrarellotge (Xàbia-Calp, divendres) i dues jornades planes, Requena-Gandia (dijous) i el passeig de l'últim dia fins a Madrid des Las Rozas (diumenge).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut