Inter, Tottenham, Schalke 04 i OL tenen bitllet per als vuitens de final de la Champions

Els grups A i B de la Champions ja tenen equips classificats per als vuitens de final. Amb la posició encara per decidir, Inter, Tottenham, Schalke 04 i Olympique de Lió ja són a la ronda següent. A Milà, l'Inter, vigent campió, va superar el Twente per 1-0. En l'altre matx del grup A, el Tottenham va golejar el Bremen per 3-0. Idèntics resultats es van produir a Tel Aviv i a Gelsenkirchen. L'Hapoel es va desfer del Benfica (3-0) i el Schalke 04 va guanyar l'Olympique de Lió (3-0).

Grup A

Tottenham, 3 - Bremen, 0
Al grup A, el Tottenham continua líder després de la còmoda victòria sobre el Werder Bremen, cuer del grup, per 3-0. Younes Kaboul va fer l'1-0, quan tot just s'havien jugat sis minuts. El segon, en el temps afegit abans del descans. Un gol que va fer Luka Modric amb molta sang freda. I el 3-0, quan quedaven deu minuts per al final del partit. Jugada d'Aaron Lennon i rematada de Crouch.

Inter, 1 - Twente, 0
Els anglesos, però, hauran d'anar a guanyar en l'última jornada al camp del Twente, que va perdre al camp de l'Inter per 1-0, amb un gol de Cambiasso, i els italians tenen els mateixos punts que el Tottenham.

Grup B

Schalke 04, 3 - OL, 0
El líder del grup B és el Schalke 04, que es va imposar per 3-0 a l'Olympique de Lió, ara segon classificat amb un punt menys que els alemanys. Jefferson Farfán va fer l'1-0 en el minut 13. Els altres dos gols del Schalke els va fer Huntelaar, el 2-0 en el minut 20 i el 3-0, en el 89. Tots dos equips ja estan classificats per a vuitens, però en l'última jornada es decidirà quin com a primer i quin com a segon.

Hapoel, 3 - Benfica, 0
El Schalke visitarà el Benfica i els francesos rebran el Hapoel, que va sumar la seva primera victòria en la Lliga de Campions davant dels portuguesos. Una victòria, a més, còmoda i àmplia. 3-0. Zahavi va fer el primer en el minut 24. Douglas da Silva, aprofitant un embolic a l'àrea visitant, va fer el segon quan quedava un quart d'hora per al final, i ja en el temps afegit, un altre cop Eran Zahavi va fer el tercer dels israelians, que, tot i els tres punts, continuen cuers del grup.