Lliga de Campions

Gerard Deulofeu: "He de ser més jo mateix si vull triomfar al Barça"

L'extrem de Riudarenes ha confessat que el seu objectiu és triomfar al club blaugrana i ha assegurat que és molt important guanyar contra l'Olympiacos per certificar la classificació per als vuitens de final com a primers de grup

David CarballoActualitzat

Gerard Deulofeu ha estat el jugador del FC Barcelona que ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de la Lliga de Campions contra l'Olympiacos a Atenes. L'extrem de Riudarenes ha confessat que el seu objectiu és triomfar al club blaugrana i ha explicat què ha de fer per aconseguir aquesta fita:

"Em sento més còmode a l'equip i cada vegada estic més adaptat als meus companys. He de ser més jo mateix si vull estar molts anys aquí i triomfar. És el que vull".

Deulofeu també ha admès que vol jugar tots els partits però és conscient que està al millor equip del món i que respecta la decisió d'Ernesto Valverde, amb qui ha assegurat que manté una bona relació. Sobre el partit d'aquest dimarts contra l'Olympiacos, el gironí ha afirmat que és molt important guanyar per poder accedir als vuitens de final com a primers de grup:

"És molt important guanyar els tres punts contra l'Olympiacos. Volem ser primers. Venim a Grècia amb plena confiança, intentarem fer el nostre joc per emportar-nos la victòria. El nostre objectiu és passar a vuitens; si pot ser com a primers, millor. Si guanyem demà, seria molt bo per seguir en aquesta ratxa positiva de resultats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut