Barça

El Barça és a Grècia per segellar el pas als vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana buscarà al camp de l'Olympiacos el quart triomf a la lligueta, que li donaria el pas matemàtic a la pròxima ronda a falta de dues jornades

Actualitzat

És setmana de Champions i el Barça juga aquest dimarts (20.45, TV3) al camp de l'Olympiacos amb la intenció de mantenir el seu ple de victòries, fet que el classificaria ja matemàticament per als vuitens de final amb dues jornades de lligueta encara pendents de jugar-se.

L'expedició blaugrana ha marxat aquest mateix matí en direcció a Atenes amb 20 jugadors, amb les novetats de Carles Aleñá i Thomas Vermaelen. S'han quedat a Barcelona jugadors importants: Piqué, sancionat, i Iniesta, que encara té molèsties i encapçala el llistat de baixes per lesió que completen Aleix Vidal, Arda Turan, Ousmane Dembélé i Rafinha. Mentrestant, Javier Mascherano sí que ha viatjat, a l'espera de rebre en les pròximes hores l'alta mèdica.

El Barça s'entrenarà aquesta tarda a l'estadi Georgios Karaiskakis, escenari del partit. Ernesto Valverde, molt estimat aquí després de dues exitoses etapes com a entrenador de l'equip del Pireu, oferirà una roda de premsa.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut