Francesco Bardi en un entrenament (Foto: www.rcdespanyol.com)
Francesco Bardi en un entrenament (Foto: www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Francesco Bardi, content pel seu debut amb l'Espanyol davant el Llevant a la Copa

El porter va jugar els seus primers minuts de la seva primera temporada com a jugador de l'Espanyol al camp del Llevant

Actualitzat

El partit d'anada dels setzens de la Copa del Rei al camp del Llevant ha estat el primer del porter Francesco Bardi amb la samarreta del RCD Espanyol. L'italià, en unes declaracions que recull la web del club, diu que "estic content perquè hem fet una bona feina i això és el més important. El futbol és un joc d'equip i el millor és el treball en grup".

Bardi ha destacat la seva bona adaptació al club. Tot i els pocs minuts que ha jugat fins ara, ha reconegut que "d'ànim estic bé. Si un no juga ha d'estar concentrat i entrenar-se més, per a ell mateix i per a tot l'equip. És important pensar sempre en això i en el treball".

Respecte a l'empat a 1 amb què es van tancar els seus primers 90 minuts de joc a l'Espanyol, el porter ha valorat que "tots ens hem felicitat per aquest partit. Crec que tot l'equip ha contribuït a aconseguir un bon resultat".

L'entrenador Sergio González ha donat, aquest divendres, un dia de descans als seus jugadors. No serà fins dissabte al matí (10.30) que els futbolistes es tornaran a trobar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el partit de Lliga de dilluns, també contra el Llevant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut