Espanya trenca la imbatibilitat de França (66-86) i es classifica per a les semifinals de l'Eurobàsquet

Espanya lluitarà per les medalles en l'Eurobàsquet de Polònia després de derrotar la fins ara imbatuda França en els quarts de final (66-86). El conjunt de Scariolo ha començat el matx amb una agressivitat defensiva que ha estat clau. A més, Ricky Rubio no ha deixat respirar Tony Parker. Al descans, 32 a 47 per als espanyols. A la represa, els francesos han mirat de reaccionar, però el combinat estatal ha trencat definitivament el partit a les acaballes del tercer quart. Pau Gasol ha acabat amb 28 punts.

Sèrbia també ha aconseguit el bitllet per a les semifinals. El jove equip serbi ha donat una lliçó a Rússia (68-79), vigent campió del torneig, i ha demostrat que serà un rival a tenir en compte en la lluita per l'or.

Aquest divendres es coneixeran els altres dos semifinalistes. Espanya se les haurà amb el vencedor del duel entre Turquia i Grècia, mentre que l'últim partit dels quarts de final enfrontarà Eslovènia i Croàcia.