Espanya recupera sensacions contra Lituània (84-70), però es jugarà el pas a quarts contra Polònia

La selecció espanyola de bàsquet va superar Lituània per 84-70 en l'Europeu i ha recuperat les bones sensacions perdudes durant el campionat. Tot i tenir un mal inici de partit, els de Scariolo van fer un parcial favorable de 23-0 en el segon quart que va ser decisiu. Pau Gasol (19 punts i 8 rebots) va ser l'home més destacat, però la millora va ser generalitzada en tots els jugadors. Tot i aquest triomf, Espanya necessita vèncer Polònia dimecres que ve per garantir el seu accés als quarts de final.

La selecció espanyola de bàsquet va aconseguir una convincent victòria contra Lituània que l'acosta als quarts de final del Campionat d'Europa, que es juga a Polònia. L'equip de Sergio Scariolo es va imposar per 84 a 70 (40 a 32 al descans) i d'aquesta manera ha aconseguit la primera victòria de la segona fase.

Espanya no va començar bé el partit, ja que va anar a remolc dels lituans, però a l'inici del segon quart va aconseguir un espectacular parcial de 23 a 0 que, al capdavall, va sentenciar el partit. El màxim anotador va ser Pau Gasol, que va fer 19 punts. Dimecres, la selecció espanyola s'enfrontarà amb Polònia i si guanya serà als quarts de final. Ara bé, si perdés, té tots els números de quedar eliminada.