Bàsquet

Els San Antonio Spurs superen els Minnesota Timberwolves (122-114) tot i el gran partit de Ricky Rubio

Escassa producció de Pau Gasol (3 punts i 5 rebots) davant d'un Ricky Rubio que ha superat el seu registre anotador de la temporada (21 punts i 14 assistències)

Actualitzat

Els San Antonio Spurs continuen la seva marxa implacable i ja sumen 32 triomfs aquesta temporada a l'NBA. Les seves darreres víctimes han estat els Minnesota Timberwolves (122-114), en una confrontació entre dos bons amics com Pau Gasol i Ricky Rubio.

Els Spurs han continuat la ratxa que els ha portat a guanyar set dels últims vuit partits, especialment a través de Kawhi Leonard, que ha encadenat el quart partit amb almenys 30 punts. Aquesta matinada n'ha sumat 34, a més de repartir 5 assistències i de capturar 7 rebots. Leonard ha estat molt ben acompanyat per LaMarcus Aldridge, autor de 29 punts.

En canvi, Pau Gasol no ha tingut una nit inspirada: ha jugat poc, 17 minuts, ha anotat 3 punts i ha agafat 5 rebots.

Tot el contrari que Ricky Rubio, que ha estat 39 minuts en pista i ha firmat un doble doble molt vistós: 21 punts i 14 assistències per al del Masnou, que ha establert la seva millor marca de la temporada pel que fa a l'anotació, per demostrar que està passant per un gran moment. També està inspirat Karl-Anthony Towns, autor de 27 punts i 16 rebots, que no han pogut evitar que les derrotes de l'equip (28) ja doblessin les victòries.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut