Carles Aleñà
Carles Aleñà entra un cop més en la convocatòria del primer equip del Barça
Futbol

Els migcampistes del filial Carles Aleñà i Àlex Carbonell entren en la convocatòria del Barça per a Màlaga

Els dos joves del Barça B, juntament amb Kaptourn, s'han sumat a l'últim entrenament del primer equip, que aquesta jornada tindrà cinc baixes: Turan, Rafinha, Vidal, Piqué i Rakitic

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona ha fet aquest matí l'últim entrenament preparatori per al partit de Lliga que jugarà a Màlaga aquest dissabte (20.45). En la sessió, Luis Enrique ha comptat amb els 19 jugadors disponibles del primer equip, a més de tres del filial.

Aquesta jornada, la plantilla tindrà cinc baixes: tres per lesió (Arda Turan, Rafinha i Aleix Vidal) i dues per sanció (Gerard Piqué i Ivan Rakitic), per tant, el tècnic només podrà convocar 16 futbolistes del primer equip, assumint que el tercer porter, Jordi Masip, serà l'únic descartat per decisió tècnica.

Aquest divendres, Luis Enrique ha cridat tres jugadors del filial, Carles Aleñà, Àlex Carbonell i Wilfrid Kaptourn (tots migcampistes), dels quals, els dos primers completaran la llista dels 18 homes que viatjaran fins a La Rosaleda.

Així, doncs, la convocatòria completa la formen Ter Stegen, Cillessen, Roberto, Umtiti, Mascherano, Mathieu, Alba, Digne, Busquets, Denis Suárez, Aleñà, Carbonell, Gomes, Iniesta, Neymar, Messi, Luis Suárez i Alcácer. Mathieu i Carbonell són les novetats i, de fet, per al jove del Barça B és la primera vegada que Luis Enrique l'inclou en la llista per a un partit de Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut