NBA

Els Grizzlies de Marc Gasol guanyen els Nuggets de Rudy a la pròrroga (100-97)

Els Grizzlies de Marc Gasol han aconseguit la victòria davant el Denver a la pròrroga, després d'una ratxa de quatre derrotes seguides. Després d'anar 13 punts per sota en el marcador, la inspiració de Mayo als últims minuts, amb 18 punts i l'últim triple a 39 segons del final, i la gran feina feta per Gasol sota les cistelles, han donat una victòria agònica als de Memphis per 3 punts de diferència (100-97). Marc Gasol, que ha estat 50 minuts en pista, ha aconseguit una nova doble figura, amb 20 punts i 13 rebots. Rudy Fernández ha tingut l'oportunitat de forçar una segona pròrroga, però el seu llançament no ha entrat. Segona derrota consecutiva dels Nuggets.

Fàcil victòria dels Lakers davant els Bobcats de Charlotte a Los Angeles (106-73). Un partit més, Kobe Bryant ha estat el màxim anotador, amb 24 punts. L'escorta estrella de la franquícia ha estat molt ben secundat per Andrew Bynum, que amb 20 punts ha donat un bon respir a Pau Gasol. El de Sant Boi ha presentat uns números discrets, amb 10 punts, 9 rebots i 3 assistències.
Els Lakers, al final, s'han imposat per 33 punts de diferència, 106 a 73.