La reacció de Musacchio davant del penal xiulat per Jonas Eriksson

El Vila-real no pot remuntar davant del Mònaco i queda fora de la Lliga de Campions a la fase classificatòria (1-0)

L'equip de Fran Escribà s'ha mostrat molt poc ambiciós quan més ho necessitava i en cap moment ha fet la impressió de poder capgirar l'eliminatòria

Daniel AlentoActualitzat

El Vila-real no ha aconseguit remuntar l'1 a 2 de l'anada a casa davant del Mònaco de l'última eliminatòria classificatòria per a la fase de grups de la Lliga de Campions i, després de perdre 1 a 0 el partit de tornada, no serà un dels equips presents al sorteig de la competició dijous (que podreu seguir en directe a TV3 i Esport3 a partir de les 17:45). El seu lloc serà a la Lliga Europa.

Tots dos equips han protagonitzat un partit poc atractiu, més centrats a aprofitar les pilotes perdudes del rival per sortir a l'atac que a crear a partir de la possessió. A la primera part, només s'han produït dues jugades a destacar: un xut ras de Thomas Lemart pels locals en el minut 30 i una arribada, després d'una gran passada de Bruno Soriano, en el 39, del visitant Santos Borré, que no ha sabut resoldre sol davant del porter Subasic. En el minut 42, els jugadors de l'equip valencià ha demanat penal per unes mans dins l'àrea de Raggi, que l'àrbitre no ha concedit.

En els primers minuts de la segona meitat, el Vila-real del tècnic Fran Escribà, que només fa 12 dies que dirigeix l'equip, ha buscat amb més ganes acostar-se a la porteria contraria, però a poc a poc ha anat perdent empenta. I, tot i tenir més temps la pilota, ha deixat de generar cap mena de preocupació a la defensa del Mònaco. En el minut 89, en un contraatac local, l'àrbitre Jonas Eriksson s'ha equivocat assenyalant un penal per mans de Musacchio que Fabinho ha transformat en l'1 a 0 definitiu.

Marcel Tisserand, el defensa del Mònaco que interessa a l'Espanyol, no ha participat en el matx.