El Vila-real perd a casa contra el Mònaco i es complica el pas a la fase de grups (1-2)

Fabinho, de penal, i Bernardo Silva han fet estèril el gol de l'empat del brasiler Pato i compliquen la classificació dels groguets per a la fase de grups de la Champions

David CarballoActualitzat

El Vila-real s'ha complicat molt les seves opcions de classificar-se per a la fase de grups de la Lliga de Campions. Els "groguets" han encaixat una derrota contra el Mònaco al Madrigal per 1 a 2 que els obligarà a buscar una remuntada al Principat en el partit de tornada, un duel que TV3 oferirà en directe dimarts de la setmana que ve.

El Mònaco ha encarrilat el triomf ben aviat gràcies a un penal transformat per Fabinho en el minut 4. Els locals han reaccionat i abans del descans, el brasiler Pato ha fet l'empat a un amb el seu primer gol amb el seu nou equip.

Els homes de Fran Escribá, que ha debutat a la banqueta del Vila-real després de la destitució de Marcelino García Toral, han buscat un altre gol però s'han trobat que en el minut 72, Bernardo Silva ha tornat a avançar el Mònaco en el marcador. Aquesta diana ha fet molt de mal al "Submarí groc", que haurà de remuntar el resultat advers a l'Estadi Lluis II del Principat si vol estar al sorteig de la fase de grups de la màxima competició europea.

La resta de resultats del partit d'anada disputats aquest dimecres són els següents: