Primera Divisió

El València d'Unai Emery debuta a Mestalla davant un renovat Mallorca

Unai Emery no està per romanços. Després de perdre al Bernabéu una Supercopa que tenia guanyada, el nou tècnic del València ha deixat fora de la llista per al primer partit de Lliga Timo Hildebrand, el porter que va rebre sis gols en dos partits davant el Madrid. El brasiler Renan Brito, titular a Pequín amb la selecció brasilera, ocuparà el seu lloc. El canari Silva és dubte per molèsties físiques. El nou Mallorca de Gregorio Manzano confia a repetir la victòria (0-3) de l'any passat.

Actualitzat

El València inicia la Lliga amb l'objectiu de repetir la convincent actuació del partit d'anada de la Supercopa davant el Madrid. Després d'una setmana molt agitada als despatxos del club de Mestalla, els valencians es presenten davant el seu públic amb Villa i Silva, els dos internacionals espanyols pretesos per mitja Europa durant aquest estiu. Villa va renovar tot just fa tres dies fins el 2014, i Silva tampoc es mourà de València aquesta temporada.

Un nou Mallorca

El Mallorca, per la seva banda, presenta una plantilla molt renovada respecte la que va guanyar l'any passat a Mestalla (0-3). L'últim fitxatge dels balears, el davanter Aritz Aduriz, debutarà amb el seu nou equip. Els migcampistes Jurado i Martí són les altres novetats que seran titulars avui.

Anar al contingut