Ciclisme

El rus Sergei Txernetski (Katusha) guanya la 6a etapa de la Volta. Porte continua líder

El ciclista rus Sergei Txernetski (Katusha) ha guanyat la sisena etapa de la Volta a Catalunya, una etapa de transició en què no hi ha hagut canvi de líder

Actualitzat

La Volta a Catalunya es decidirà aquest diumenge a la setena i última etapa. El ciclista rus Sergei Txernetski (Katusha) ha guanyat la sisena etapa que es disputava entre Cervera i Port Aventura. Aquesta sisena ha estat una etapa de transició i no hi ha hagut cap canvi entre els aspirants a guanyar la prova. Richi Porte (Sky) manté el liderat, però amb Domenico Pozovivo, Alejandro Valverde i Alberto Contador ben a prop i amb opcions a la victòria. 

Alberto Contador ha caigut, però ha estat en els tres últims quilòmetres de l'etapa i no ha perdut temps. El ciclista ha patit rascades i cremades superficials al braç, al gluti i a la cama esquerra.

El rus Txernetski ha estat el més ràpid a l'esprint que han mantingut els 13 escapats i ha liderat en tot moment la prova, de 194 quilòmetres. 

La setena i última etapa, que es podrà veure aquest diumenge en directe per Esport3 a les 12.35, surt de Barcelona, passa per diverses poblacions i arriba, com a punt més allunyat, a Castelldefels, i, després, els corredors tornen a les fonts de Montjuïc, on donaran vuit voltes al circuit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut