Ciclisme

Valverde guanya a l'esprint la segona etapa de la Volta i Paterski manté el liderat de la classificació general

El ciclista murcià ha sorprès els teòrics velocistes i s'ha imposat en la línia d'arribada al davant del seu company d'equip José Joaquín Rojas i del suís Martin Elminger. El polonès Maciej Paterski continua líder de la classificació general

Actualitzat

Alejandro Valverde, de l'equip Movistar, ha guanyat a l'esprint la segona etapa de la Volta, de 191 quilòmetres de recorregut entre Mataró i Olot. En una jornada marcada per la pluja, el ciclista murcià ha sorprès els teòrics velocistes i s'ha imposat en la línia d'arribada al davant del seu company d'equip José Joaquín Rojas i del suís Martin Elminger, segon i tercer respectivament a la línia de meta, mentre que el català Edu Prades (Caja Rural) ha acabat l'etapa en setena posició.

Sam Bewley (Orica), Tsgabu Grmay (Lampre), Tom Stamsnijder (Giant-Alpecin) i el català Lluis Mas (Caja Rural) han protagonitzat l'escapada del dia en una jornada plujosa però han estat neutralitzats pel gran grup a 15 quiòmetres de l'arribada. El polonès Maciej Paterski, de l'equip CCC, manté el lideratge de la classificació general després de guanyar la primera etapa amb més de 2 minuts i mig d'avantatge sobre el pilot principal.

Aquest dimecres es disputarà la tercera etapa, de 156 quilòmetres amb sortida i arribada a Girona i amb l'alt dels Àngels, de primera categoria, a només 13 quilòmetres de la meta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut