Hoquei herba

El Polo derrota l'Atlètic Terrassa a la tanda de penals i és el nou campió de Catalunya d'hoquei herba

El Club de Polo és el nou campió de Catalunya d'hoquei herba. El duel contra l'Atlètic Terrassa, amfitrió de la final, s'ha hagut de decidir en la tanda de penals "shootout". El temps reglamentari ha acabat amb empat a 2 en el marcador i, en el desempat, ha estat decisiva l'actuació del porter del club barceloní, Oriol Fàbregas, que ha parat dos penals, incloent-hi el definitiu a Iñaki Freixa, que ha permès al Polo revenjar-se per la derrota, l'any passat, en la final del Campionat de Catalunya.

Actualitzat
El Reial Club de Polo de Barcelona s'ha proclamat campió de Catalunya d'hoquei herba després de superar l'Atlètic de Terrassa, que jugava la final a casa, en els penals "shootout". El partit ha estat molt igualat i no ha estat fins fins al segon quart quan l'Atlètic ha inaugurat el marcador. Ignasi Guerrero ha materialitzat la doble ocasió dels seus companys. La represa ha estat molt més entretinguda i emocionant. Roger Padrós ha aconseguit l'empat des del punt de penal i, en l'últim sospir del tercer quart, David Alegre ha superat Cristian. Saltava la sorpresa a Can Salas; el Polo gunyava a l'Atlètic per dos gols a un.

Els homes de Roger Pallarols havien de capgirar la situació en l'últim període, i a punt han estat de fer-ho si els àrbitres no haguessin anul·lat el gol d'Iñaki Freixa. Sort que, uns segons més tard, ha aparegut Santi Freixa, que ha desviat una bola dins de l'àrea per firmar les taules en els marcadors.

Els penals "shootout" determinarien el futur campió de Catalunya. I aquest ha estat el Reial Club de Polo gràcies a la brillant actuació del seu porter, Oriol Fàbregas, que ha estat decisiu parant dos penals. D'aquesta manera, l'equip de Barcelona s'ha pres la revenja de la final de l'any passat, quan el conjunt terrassenc es va imposar per 2 gols a 1. Després d'aquesta final, la setmana vinent torna el campionat de lliga.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut