El retorn de Yassine Bonou a la porteria ha anat molt bé al Girona (@LaLiga)
Girona

El Girona es manté imbatut a la Lliga amb Bono com a porter titular

Des del retorn del porter marroquí a la titularitat en detriment de Gorka Iraizoz, els gironins sumen un balanç de tres victòries i un empat que els allunya de la zona de descens

Actualitzat

El Girona ha deixat enrere una ratxa de quatre derrotes i dos empats en la novena jornada, quan va aconseguir una important victòria al camp del Deportivo de la Corunya en el que va ser el retorn a la porteria de Yassine Bounou "Bono", que manté el seu equip invicte des d'aquell dia. A Riazor, el tècnic Pablo Machín va decidir canviar de porter i va substituir a Gorka Iraizoz, titular en els primers vuit partits de lliga, per donar la titularitat a Bono. Des d'aleshores, amb el marroquí sota pals, el Girona no ha perdut cap partit de la lliga.

Al contrari, el conjunt blanc-i-vermell suma tres victòries -també va guanyar contra el Reial Madrid i el Llevant- i un empat -contra la Reial Societat, divendres passat a Montilivi-. Amb aquests resultats, el conjunt català s'ha allunyat del descens i, ara, és a l'onzè lloc de la classificació, més a prop de les posicions que donen accés a les competicions europees que de les que condemnen al descens a Segona Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut