Barça

El FC Barcelona va saber el 25 de maig que Neymar podia marxar al PSG

Els directius del Barça van saber amb força antelació que Neymar podia marxar. En concret, ho van saber el 25 de maig, segons ha avançat Xavi Campos a "Tot costa".

Actualitzat

Segons ha avançat el periodista de Catalunya Ràdio Xavi Campos al programa "Tot Costa", els principals responsables directius i esportius del FC Barcelona sabien que Neymar estava negociant amb el PSG des del dijous 25 de maig, entre l'última jornada de Lliga i la Final de la Copa del Rei. Entre d'ells el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident esportiu Jordi Mestre, que a posteriori va afirmar que el brasiler es quedaria "al 200%".

Tot i que la directiva ho va interpretar en un primer moment com un nou intent del davanter per millorar el seu contracte, el cert és que el seu pare i agent els hauria informat que el PSG havia respost de manera afirmativa a totes les seves peticions, tan esportives com econòmiques. El FC Barcelona va intentar que aquesta situació no es fes pública, per no generar alarma entre els seus aficionats i per mantenir en secret la seva possible necessitat de fitxar un recanvi amb la butxaca plena de milions per la marxa de Neymar. Finalment, però, això és el que va acabar passant.

El procés de sortida de Neymar va viure el seu moment clau durant la gira pels Estats Units. Els directius que treballaven per aconseguir la seva continuïtat donaven per fet que s'ho estava replantejant. Van ser els dies de la famosa piulada de Gerard Piqué. Però la nit del 23 de juliol, finalment, el brasiler va prendre la decisió de marxar, i així els ho va comunicar.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut