Barça

Messi, Cristiano i Neymar, les estrelles dels tridents que tenen tots els números per regnar a Europa

Excepte en el cas del Madrid, on la BBC segueix, a la resta de grans equips s'han pagat milionades per tenir un trio atacant de luxe

Francesc LatorreActualitzat

Excepte en el cas del Madrid, on manté la BBC a la resta de grans equips s'han pagat milionades per tenir una tripleta atacant de luxe. La marxa de Neymar al París Saint-Germain va ser el detonant de tota una sèrie de moviments, que van posar el mercat potes enlaire. Al marge dels milions que s'hagin pogut deixar pel camí, el que s'han volgut assegurar els equips és espectacle i gols.

Messi, Cristiano i Neymar, són les estrelles dels tres tridents que tenen tots els números per donar més joc a Europa aquesta temporada. Uns tridents construits a cop de talonari.

Ha estat un dels mercats més bojos que es recorda, dos mesos de negociacions en què el protagonisme ha estat, més que per als futoblistes, per als seus representants i per als negociadors dels clubs. Però ara torna a ser l'hora dels jugadors i la bogeria ens deixa combinacions d'autèntic luxe.

BARÇA: MESSI-SUÁREZ-DEMBÉLÉ - Entre Lliga i Champions, 88 gols l'any passat

L'MSN s'ha convertit en l'MSD. Un trident amb només una peça nova, la de l'extrem francès procedent del Dortmund. Si ens agafem a les seves estadístiques, Dembélé assegura més assistències que no pas gols. Però això no hauria de ser gaire problema tenint Messi i el caçador Suárez a la vora. Ells tres seran els grans referents ofensius d'un equip que vol destronar el trident campió d'Europa.

MADRID: CRISTIANO-BENZEMA-BALE 

L'atac del Madrid es manté intacte. És la combinació que els ha donat el premi més gros les dues ultimes temporades, la Champions. Curiosament, però, és també el trident més discutit. El Bernabéu mira amb lupa cada acció de Bale i Benzema i gaudeix amb les meravelles d'Isco i Marco Asensio. A Zidane se li comencen a acabar els arguments per mantenir la BBC com a titulars indiscutibles. 

PSG: MBAPPÉ-NEYMAR-CAVANI 

Un trident nou de trinca, el més car de tots. El PSG ha fet saltar la banca per portar Neymar i Mbappé a París. Es pressuposa que guanyaran la Lliga francesa sense despentinar-se, però el gran objectiu és la Champions. Amb aquesta inversió, qualsevol cosa que no sigui guanyar-la serà un fracàs. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut