Joylon Palmer ha estat el més ràpid al traçat català (@LotusF1)
Fórmula 1

El britànic Joylon Palmer (Lotus) domina els segons tests al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot britànic de Lotus ha fet el millor registre en la segona jornada d'entrenaments a Montmeló, però ha rodat 1,8 segons més lent que Nico Rosberg. El McLaren de Jenson Button ha acabat en quarta posició, a 8,4 dècimes del millor registre de la jornada.

Actualitzat

El britànic Jolyon Palmer (Lotus) ha estat el més ràpid en l'última jornada d'entrenaments celebrada al Circuit de Barcelona-Catalunya. En l'última tanda de tests disputada a la tarda, el pilot provador de Lotus ha recorregut als pneumàtics supertous per parar el cronòmetre en 1:26.080 i superar, així, el millor temps que l'alemany Pascal Wehrlein, de Mercedes, havia aconseguit a la sessió matinal.

No obstant això, l'actual campió de les GP2 Sèries ha rodat 1,8 segons més lent que Nico Rosberg (Mercedes), que a la sessió d'ahir va firmar una volta ràpida d'1:24.374, un registre encara millor al que va fer en la jornada de qualificació del Gran Premi d'Espanya disputat el cap de setmana passat.

Si bé Wehrlein no ha pogut ser el més ràpid de la jornada, sí que ha estat el que més voltes ha fet al traçat de Montmeló (137) entre les dues tandes que s'han disputat avui i ha demostrat, una altra vegada, que Mercedes compta amb els monoplaces més fiables de la graella.

Onze voltes menys que el pilot provador de Mercedes ha completat Carlos Sainz, que malgrat que el seu Toro Rosso ha acabat penúltim, amb un temps d'1:27.997, ha pogut provar algunes de les novetats que la seva escuderia ha optimitzat de cara a les pròximes carreres.

També ha estat un dia profitós per a McLaren que, després que ahir el britànic Oliver Turvey només pogués rodar 67 voltes, aquest dimecres el seu compatriota Jenson Button ha pogut acumular més quilòmetres (100 voltes). El company de l'espanyol Fernando Alonso ha firmat a la tarda el quart millor temps, a 8,4 dècimes del millor temps, uns registres que permeten treure conclusions positives per a una escuderia que en el GP d'Espanya del passat cap de setmana va confirmar que segueix molt lluny dels millors.

El Ferrari conduït per Esteban Gutiérrez ha signat el tercer pitjor cronòmetre (1:27.930), si bé ha pogut fer 119 girs al traçat de Montmeló, en una jornada en què el pilot mexicà no ha comès cap error destacable.

Aquests han estat els millors temps corresponents a la segona i última jornada d'entrenaments de Fórmula 1 disputats al circuit de Barcelona-Catalunya:

1. Jolyon Palmer      ANG Lotus             1:26.080

2. Pascal Wehrlein    ALE Mercedes          a  0.417

3. Pierre Gasly       FRA Red Bull          a  0.603

4. Jenson Button      ANG McLaren           a  0.847

5. Alex Lynn          ANG Williams          a  0.887

6. Esteban Ocon       FRA Force India       a  1.440

7. Esteban Gutiérrez  MEX Ferrari           a  1.850

8. Carlos Sainz       ESP Toro Rosso        a  1.917

9. Raffaele Marciello ITÀ Sauber            a  2.749

Anar al contingut