Primera

El Betis conquista el Sánchez Pizjuán en un derbi sevillà d'alt voltatge (3-5)

Els verd-i-blancs han amargat el debut en Lliga del nou tècnic del Sevilla, Vincenzo Montella

Com era d'esperar, el derbi sevillà de Primera Divisió ha estat d'alt voltatge. Ja de bon principi, i és que no havia passat ni un minut de l'inici que el Betis s'ha avançat en el marcador amb un gol matiner de Boudebouz amb una canonada des de fora de l'àrea que ha fet emmudir el Sánchez Pizjuán (0-1).

El Sevilla no ha trigat a reaccionar i als deu minuts Ben Yedder ha igualat el partit amb una diana per l'escaire de la porteria aprofitant una centrada de falta de Sergio Escudero (1-1).

Però el pols s'ha tornat a decantar cap al costat dels verd-i-blancs amb un gol de Feddal, de cap, després d'una falta servida per Joaquín i el silenci ha tornat a planar en el el sorollós estadi andalús (1-2).

A cinc minuts del descans, però, el Sevilla ha tornat a empatar amb un gol espectacular de Kjaer superant Adán amb un cop de cap bombat aprofitant una assistència, també de cap, de Franco Vázquez després d'una centrada de Navas (2-2).

A la segona part ha continuat l'espectacle, Durmisi i Sergio León han anotat el tercer i el quart del Betis en dos minuts. Lenglet ha escurçat distàncies anotant el 3-4, però en el temps de descompte Christian Tello ha fet el cinquè i definitiu gol per als homes de Quique Setién.