Ancelotti i Zidane, duel de vells coneguts a les banquetes (EFE)
Lliga de Campions

El Bayern de Munic vol aprofitar les baixes del Reial Madrid en defensa i fer un pas cap a les semifinals de la Champions

El conjunt alemany, que recupera Manuel Neuer i té el dubte de Lewandowski, afronta l'eliminatòria de quarts de final en el millor moment de la temporada

Actualitzat

El Reial Madrid jugarà a l'Allianz Arena de Munic contra el Bayern de Munic, en un dels enfrontaments destacats d'aquesta ronda de quarts de final de la Lliga de Campions, amb el retrobament dels blancs amb el seu exentrenador Carlo Ancelotti. El tècnic italià ja va dir en la prèvia del duel que no té cap ànim de revenja després de la seva sortida de la banqueta madridista. També Xabi Alonso i Toni Kroos jugaran contra els seus respectius exequips.

Els blancs es van entrenar ahir a la tarda i la principal preocupació de Zidane és la línia defensiva, ja que té les baixes per lesió de Pepe i Varane, que tampoc estaran a punt per a la tornada. En aquest sentit, el perill seria una targeta groga de Sergio Ramos, que li faria perdre's també el partit de tornada al Bernabéu. Pel que fa a la davantera, tot fa pensar que el Madrid jugarà amb la famosa BBC, Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo, tot i que alguns dels seus integrants no passen pel millor moment de forma.

El Bayern arriba a l'eliminatòria contra el Madrid en un dels millors moments de la temporada, i després de golejar, 4 a 1, el Borussia de Dortmund a la Bundesliga. La preocupació, però, arriba de la infermeria, tot i que el porter, Manuel Neuer, s'ha recuperat de la lesió al peu. Thomas Muller sembla que començarà el partit a la banqueta i el golejador Robert Lewandowski serà dubte fins a l'últim moment per unes molèsties a l'espatlla. L'única baixa confirmada és la del central Mats Hummels.

La policia de Munic no veu indicis d'amenaça per al Bayer-Madrid

Un portaveu de la policia de Munic ha assegurat avui que no hi ha indicis d'amenaces per al partit entre el Bayern i el Reial Madrid, tot i que es revisaran les mesures de seguretat després de les explosions registrades ahir al pas de l'autocar del Borussia Dortmund. La policia de Munic, segons el mateix portaveu, està en contacte amb els seus col·legues de Dortmund per analitzar la situació.
   
"De moment, no podem dir si anem a reforçar les mesures que ja tenim. Cal dir que al marge del que va passar a Dortmund ja teníem fortes mesures de seguretat per a aquest partit, Durant el matí hi haurà una reunió per veure si es fa alguna cosa més", ha confrmat a EFE el portaveu. En tot cas, de moment el portaveu ha insistit que no s'han trobat indicis que a Munic hi hagi una amenaça similar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut