Carlo Ancelotti a la roda de premsa prèvia al partit entre el Bayern de Munic i el Reial Madrid (EFE)
Carlo Ancelotti a la roda de premsa prèvia al partit entre el Bayern de Munic i el Reial Madrid (EFE)
Lliga de Campions

L'entrenador del Bayern de Munic, Carlo Ancelotti, no vol revenjar-se del Reial Madrid

Ancelotti va deixar de ser entrenador del Reial Madrid al final de la temporada 2014-15 després de no guanyar ni Lliga ni Lliga de Campions (semifinals) ni Copa del Rei (vuitens), però sí la Supercopa d'Europa i el mundial de clubs

Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, l'italià Carlo Ancelotti, ha afirmat que ni ell té ganes de revenja per la forma com va sortir del Reial Madrid ni els seus jugadors per la derrota soferta davant dels blancs fa tres temporades en les semifinals de la Lliga de Campions. "L'únic que vull és que el meu equip jugui un bon partit, i pugui guanyar-lo, aquestes són les úniques ganes que tinc".

Ancelotti si que ha reconegut que "serà un partit especial" per l'afecte que té als jugadors i al cos tècnic del seu antic equip, però que tot serà normal a la gespa: "Ens trobarem abans del partit, ens enfrontarem durant i ens tornarem a saludar després".

El tècnic italià creu que l'equip no ha canviat des de la seva marxa, al final de la temporada 2014-15: "la idea del futbol és la mateixa de tenir el control i fer servir tota la qualitat que tenen. El Madrid no ha canviat gaire, tenen una qualitat immensa i et poden causar dificultats en qualsevol moment".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut