Zidane durant l'últim entrenament al camp del Bayern de Munic (EFE)
Zidane durant l'últim entrenament al camp del Bayern de Munic (EFE)
Lliga de Campions

Zinedine Zidane no vol pensar en una cinquena targeta groga de Sergio Ramos en els quarts de la Lliga de Campions

El Reial Madrid viu pendent que Sergio Ramos no vegi una targeta groga dimecres contra el Bayern de Munic a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid Zinedine Zidane no creu que el fet que ell i el tècnic rival, Carlo Ancelotti, es coneguin, sigui determinant en el duel de quarts de la Lliga de Campions entre el seu equip i el Bayern de Munic: "El conec molt bé i ell a mi, però això no significa res. No és un avantatge ni un desavantatge. És un partit entre dos grans equips. Carlo i jo no jugarem demà".

El tècnic madridista ha defensat fermament la seva ara discutida davantera, la BBC (Bale, Benzema, Cristiano), perquè "son jugadors amb experiència molt bons i criticats perquè com més bo ets més et critiquen. Ho saben i estam acostumats. Tinc a 3 jugadors amb molta personalitat. No són moments que els espantin. Tot el contrari, es un partit que els agrada".

Sergio Ramos és a una targeta groga de tancar el cicle i haver de complir un partit de sanció. Una circumstància especialment preocupant davant les lesions de Pepe i Varane. Zidane ha comentat que "esperem que no necessitem a Casemiro de central. Sabem això de Sergio, i ell també. Hem d'estar preparats i ser positius. No penso en la targeta".

L'alemany Toni Kroos també ha parlat de Ramos. El migcampista ha explicat que "no és tan fàcil trobar el seu cap. És un arma per nosaltres, però no hem de posar totes les nostres esperances en ell. Tot i això, és veritat que aquesta mena de jugades ens han donat molt".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut