Actualitat blaugrana

El Barça renuncia a presentar recurs per les targetes d'Eto'o i Deco, que no jugaran al Bernabéu

El Barça ha renunciat a presentar recurs per les targetes de Samuel Eto'o i Deco. Els dos jugadors s'escapen d'aquesta manera de fer el passadís de campió al Reial Madrid. I ho tenia fàcil el club blaugrana per col·locar els dos futbolistes al passadís, perquè el partit és dimecres, i el Barça -al·legant indefensió- podria demanar la suspensió cautelar de la sanció. Però no hi ha hagut pols entre el club i els dos jugadors.

Actualitzat

Samuel Eto'o i Deco van protagonitzar el millor dríbling del partit contra el València: el del passadís del Bernabéu. Tots dos van veure la cinquena targeta groga. Només un recurs podria evitar la sanció i, però el Barça no farà aquest tràmit i no presentarà recurs.

El departament jurídic de can Barça no ha mogut de moment ni un dit per intentar que Deco i i Eto'o puguin jugar el clàssic. Portuguès i camerunès es perdran, doncs, el partit contra el Reial Madrid per acumulació de targetes. Repassant les jugades sembla improbable que cap comitè els perdoni la cinquena groga.

El Barça podria buscar la suspensió cautelar, ja que el partit es disputa dimecres, però aleshores s'haurien de valorar les ganes reals de tots dos futbolistes de ser al Bernabéu.

Milito, baixa sis mesos

El partit al Bernabéu se'l perdrà, i aquest sí, a contracor, Gabi Milito. Aquest dilluns s'ha confirmat que a Manchester va patir una alteració al lligament encreuat anterior del genoll dret i que haurà de passar pel quiròfan. Haurà d'estar uns sis mesos de baixa i, per tant, es perdrà el que queda de temporada, la pretemporada de l'estiu i part de l'inici de la campanya 2008-2009.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut